Mailem mi přišel zajímavý příspěvek o velkém duhákovi chyceném v kempu. Skoro to vypadá na lososa:-)

Ahoj rybáři,

i když se diskusí na této stránce neúčastním, přesto Vám posílám toto foto. V pátek jsem přijel do kempu a při příjezdu jsem vyfotil takového obra. Než jsem stačil zjistit nějaké podrobnosti, rybář přebrodil řeku, nasedl do auta a odjel. Většího duháka jsem v životě neviděl. Odhadoval jsem ho na 90 cm a tak 6 kg. Blahopřeji a doufám, že se ten rybář ozve a předá nám nějaké bližší informace.

Pepa P.

Franta: koukám, že tomu nikdo nevěří, no je fakt, že je to hodně divný. Podle mě to ale není fotomontáž. Přikládám originál fotky s EXIF informacemi, kde je vidět, že to bylo vyfocený po sobě, podle datumu 13.11.14 ve 21h 27 minut, ale to může být špatně nastavený datum na foťáku. A že to asi není samospouští, protože druhá fotka má jinou ohniskovou vzdálenost. Třeba nám Pepa ještě něco napíše a osvětlí tuhle záhadu.

V každým případě je divný, že borec má suchý broďáky i rukávy, protože podběrák nevidím a pro takovouhle rybu by určitě musel šáhnout (a vlézt) do vody.
Pokud si dal někdo práci s takovýmhle vtípkem, je to fakt maso. Koupit v Makru lososa, jet do Boršova, převlíct se do broďáků, složit si prut a pak se s ním procházet po kempu? Tomu snad ani nevěřím, že by to někoho napadlo…

Fotky-lososa-bez-uprav (18 MB)

(34)(3)