Sezona 2012

Pro sezonu 2012 máme zajištěny dodávky větších ryb, 1 000 kg pstruhů o hmotnosti 2-3 kg a 400 kg pstruhů o hmotnosti okolo 0,8 kg pro prvotní zarybnění jsou již v rybníčcích Pstruhařství Kaplice a další dodávku máme objednanou na květen. Ryby budou od letošního roku vysazovány i do dolního úseku revíru a to z raftu.

Vysazování ryb

Na stránkách ČRS a také na stránkách vltava24.cz budou v předstihu zveřejňovány termíny vysazení ryb (vždy datum i čas, a to jednak přejímky ryb na Pstruhařství v Kaplici a pak i přibližný čas a místa vysazování) a uvítáme, pokud se zájemci z řad držitelů povolenek budou chtít vysazování zúčastnit.

První termín vysazení je plánován na pátek 13. 4. 2012

Bude vysazeno 600 kg velkých a 200 kg menších pstruhů, polovina ryb bude vysazena do Boršova a polovina ryb z raftu do spodních úseků, přejímka začne v 7:00 v Kaplici a vlastní vysazení bude probíhat ve dvou várkách, první budou vysazeny ryby v Boršově (8:00 – 8:30) a po té bude vysazena spodní část přibližně 9:30 – 10:30.

Dalších 500 + 200 kg ryb bude vysazeno 25.4., čas bude upřesněn.

Přeji příjemný začátek sezony a „Petrův zdar“
Milan Hladík, hospodář JčÚS ČRS

———————————————————————————

Admin: vypadá to, že se komunikace ohledně Vltavy 24 mezi Svazem a držiteli povolenek bude zlepšovat, o čemž svědčí nejen kvalitní a aktuální informace od hospodáře Milana Hladíka, ale také odkaz na tyto stránky na webu ČRS:
„Byly spuštěny internetové stránky věnované revíru www.vltava 24.cz, kde se mohou zájemci dozvědět aktuální informace, podělit se o své zážitky a diskutovat s ostatními o dění na revíru.“

Také byl učiněn významný krok k transparentnosti a zkvalitnění vysazování, protože při vysazování budou pomáhat i držitelé místních povolenek František Tobiáš, Jiří Šindelář, Ondřej Pustějovský a Jan Vender.

Děkujeme, jen tak dále.

(0)(0)