Zarybnění proběhlo dle plánu. Horní část revíru byla zarybněna z vaniček a rukávem. Část od železniční mostu do Rožnova z raftu. Spolupráce mezi pracovníky ČRS a námi dobrovolníky byla dobrá a bez problémů. Pan Martin Zimandl nakládal ryby do vaniček, pan předseda M. Erhart a L. Šváb pomáhali při manipulaci s rukávem a my (Milan Hladík, František Tobiáš, Jiří Šindelář a Honza Vender) běhali s vaničkami a pak také jeli raftem. Budeme to takto dělat nadále, jsme rádi, že u toho můžeme být a pomoci zkvalitnit zarybnění. Ryby byly pěkné, divoké, s drobnými poškozeními na ploutvích, ale to je celkem běžné. Snad se jim to stihne zahojit:-) 600 kg ryb bylo o hmotnosti 2-3 kg (+ pár ještě větších), a 200 kg ryb kolem 40 cm. Mezi rybami bylo i pár potočáků, sivenů a dokonce jeden lín.

Pokud máte roční povolenku a půjdete sem na zahájení, doporučuji vlasec min. 0,18 mm, raději 0,20, abyste zbytečně netrhali. Ryby jsou opravdu těžké. Ze začátku budou asi lepší větší výrazné strýmry než nymfy. Je skoro jedno, jaké modely  nasadíte – než se ryby ochytají, budou brát vše. Díky zarybnění celého revíru se snad nebudou dělat fronty u těstárny, protože rybu je možné chytit kdekoliv.

Upozornění pro zájemce o denní povolenky: Na denní povolenky je možno rybařit až od 1. května a jsou vydávány v maximálním počtu 20 na 1 den.

(0)(0)