Dnes (21.11.2013) jsem objednal hospodu Dobrá Štace v kempu. Přijďte mezi 16-17 hod. Bude guláš.

 

Pavel to pěkně napsal: Věcí k debatování je hodně tak proč se nesejít dvakrát – jednou přátelské posezení u pivka v Boršově – zde by jsme mohli probrat jednotlivé nápady které v diskuzích zazněly (některé jsou opravdu dobré) a trošku to utřídit a sjednotit. Podruhé na oficiální schůzce s organizací která částečně zajišťuje péči o tento revír.

Účastníci: Childeater, Míra Zeman, Míra Kadlec, David Říha, Milan Hladík, Pavel Moravec, Bohouš Šlapák, Petr Nuska, Jan Brož, Havelkovi, Franta Tobiáš.

Chtěl bych pozvat všechny rybáře lovící na V24 na přátelské setkání. Jako místo setkání navrhuji Dobrou Štaci v kempu v Boršově (naproti těstárně). Domluvím s majitelem p. Čerklem otevření, nějakou večeři a pivo. Doufám, že bude volno, pokud ne, včas dám vědět, kde se bude akce konat. Navrhuji čas od 16.00 hodin. 30. listopadu je sobota, takže i přespolní mohou přijet, přes den zkusit něco chytit a odpoledne posedět v hospodě a podebatovat. Program ještě upřesním.

Hlavně doufám, že přijde mnoho rybářů, kteří se chtějí dozvědět informace přímo od zdroje a podílet se na dalším osudu revíru V24, případně sdělit své námitky či stížnosti přímo těm, kteří jsou za správu a fungování revíru odpovědní.

Prosím všechny, kteří chtějí přijít, o potvrzení účasti buď v komentáři pod tímto článkem, nebo do mailu redakce(zavinač)vltava24.cz (zavinač) odstraňte a nahraďte symbolem @ – ochrana před spamem.

Dovolím si s ohledem na diskuzi na stránkách navrhnout témata do diskuze:
– Zarybňování, velikost vysazovaných ryb – viz komentáře zde:
http://www.vltava24.cz/?p=1821#comments
– Ceny povolenek, tlak na revír – viz komentáře zde:
http://www.vltava24.cz/?p=1821#comments
– Rybářská stráž http://www.vltava24.cz/?p=498
– MP režim – celoroční rybolov http://www.vltava24.cz/?p=648

Ještě se patří odkázat na minulá setkání, o jejichž realizování jsem se pokusil:

2011: http://www.vltava24.cz/?p=98
2012: 
http://www.vltava24.cz/?p=732

Takové chcete chytat. Nebo ne? Přijďte na setkání a řekněte svůj názor.

Takové chcete chytat. Nebo ne? Přijďte na setkání a řekněte svůj názor.

(0)(0)